Instagram Destek

Instagram Hesabımdan Çıkış Yapıldı Ne Yapmalıyım?

“Instagram hesabımdan çıkış yapıldı ne yapmalıyım” diyenler için tüm hataları sıralayan bir rehber hazıladık.  Çıkış işlemine neden olan ve konuyu tam manası ile ele alan içeriğimizde çözüme dair tüm bilgilere kolayca ulaşabilirsiniz.

Instagram hesabından çıkış yapıldığı durumlarda yapılması gereken her bir aşamayı takip ederek bu tekrar eden sorundan kolay bir biçimde kurtulabilirsiniz.

Neden Instagram Hesabınız Sürekli Çıkış Yapıyor Olabilir?

Instagram hesap sahiplerinin sıklıkla yaşamakta olduğu   Instagram kendi kendine çıkış yapma durumu, birçok kişinin canını sıkıyor.  Her defasında yeniden giriş yapmak ise zaman alan ve zor bir durum olabilmektedir.

Instagram sürekli çıkış yapıyor hatası çözümü için yapılması gerekenleri sıralamadan bunun neden yaşandığına değinmek gerekiyor. Hesaba ait çeşitli güvenlik sorunları yaşandığından bu şekilde bir çıkış yapılıyor olabilir. Genellikle de sorunun en temel nedeni bu olmaktadır.

Neden Instagram Hesabınız Sürekli Çıkış Yapıyor Olabilir?

Instagram Hesabınızdan Sürekli Çıkış Sorununu Nasıl Giderirsiniz?

Sosyal medya platformlarının en çok tercih edilen adresi olan ınstagram, hesap sahiplerinin güvenliği için kendi içerisinde algıladığı güvenlik riskleri sebebi ile çıkış işlemini devreye alabilmektedir.

Hesap sahiplerinin hesaplarına kaldığı yerden devam etmlerine engel olan bu durum devreye girebilmektedir.

Bu soruna dair yapılması gereken başlıca işlemlerin neler olduğundan kıza ve öz birkaç adımda sizler için detaylandıralım.

Hesap Güvenliğinizi Kontrol Edin

Hesap açarken kullandığınız E-Posta adresi üzerinden ya da mobil cihazınız aracılığı ile Instagram hesabınıza dair güvenlik doğrulama işlemlerini mutlaka yapın. Güvenlik kontrolü sadece Instagram için değil tüm dijital hesaplar için oldukça hayati öneme sahip olan bir durumdur. Bu sayede başkalarının sizin hesabınızı ele geçirmesini zorlaştıran bir durumdur.

Çok basit bir şekilde yürütülebilen hesap güvenliği doğrulaması için Instagram sizleri ilgili biçimde yönlendirecektir.

Önbelleği Temizleyin ve Tekrar Giriş Yapın

İnstagram hesabınızda yer alan önbellek alanını mutlaka temizleyin. Genellikle burada biriken çok sayıda karmaşık durum hesabınızın sağlıklı çalışmasını etkileyebilmektedir. Bellek temizleme işleminin hemen ardından ise hesabınıza yeni baştan giriş yapın.

Hesaba yapılan yeni giriş sonrasında sorunsuz bir şekilde Instagram çıkış sorununu ortadan kaldıramadıysanız. Devam eden diğer adımları yerine getirebilirsiniz.

Önbelleği Temizleyin ve Tekrar Giriş Yapın

Tüm Cihazlardan Çıkış Yapın

İnstagram hesabınızı kullanırken; birden farklı cihazlardan olan bilgisayar, tablet ve mobil cihazlara dair giriş yapıyorsanız öncelikle hepsinden bir bir çıkış yapın. Farklı cihazlardan yapılan bu girişler kullandığınız anda çıkış yapılmasını tetikleyen bir durum olabilmektedir.

Aynı hesaba farklı cihazlardan erişim olduğu durumlarda da Instamram çıkış sorunu sıklıkla ortaya çıkabilmektedir. Sizlerde bu yöntemi kullanarak; oluşan sorunu ber taraf etmeyi deneyebilirsiniz.

Şifrenizi Değiştirin

Çok uzun zamandan beri kullandığınız Instagram hesabınıza ait şifreyi değiştirin. Bu durum hesabın kapanması konusunda sorun oluşturabilmektedir. Belli aralıklar ile güçlü bir şifre oluşturmak hesap güvenliği için oldukça önemlidir.

Şifre değiştirme sonrası çıkış tekrar ediyorsa bunun dışında alttaki adımları yerine getirmeye devam edebilirsiniz.

Telefonunuzu Yeniden Başlatın

Yukarıda saydığımız tüm adımları tek tek yerine getirdikten sonra Mobil cihazınızı yeniden başlatın. İnstagram hesabınıza bu işlemin ardından yeniden giriş yapın. Giriş işleminin ardından Instagram hesabından çıkış işlemi sorunu ortadan kalkmış olacaktır. Şayet sorununuz devam ediyorsa da Instagram için yapılabilecek farklı işlemleri uygulamaya devam edebilirsiniz.

Uygulamayı Güncelleyin

Instagram uygulamasını güncellemek de yine yerine getirilmesi gereken diğer adımlardan biri. “Instagram hesabımdan çıkış yapıldı ne yapmalıyım” sorusunu tüm yöneltenlere mutlaka bu adım önerilmektedir. Günlleme neticesinde genellikle çıkış sorunu ortadan kaldırılabilmektedir.

Uygulamayı Güncelleyin

Birden Fazla Hesap Yönetiyorsanız Diğerini Bilgisayardan İzleyin

Birden fazla Instagram hesabınız bulunuyorsa; birini telefon diğerini ise bilgisayar üzerinden kullanmanız hesap güvenliği ve istenmeyen sorunlar için daha sağlıklı olacaktır.

Güvenilir Bir Instagram Deneyimi İçin Sosyal Evin

Sosyal Evin ile Instagram’da başarıya ulaşın! “Instagram takipçi hilesi“, “Instagram izlenme hilesi“, ve “Instagram beğeni hilesi” ile profilinizi bir adım öne taşıyın. Instagram’da yaşadığınız çıkış sorunlarına çözüm bulurken, aynı zamanda etkileşiminizi artırmanın keyfini çıkarın. Sosyal medyada güçlü bir varlık oluşturmak istiyorsanız, Sosyal Evin’in sunduğu yenilikçi ve güvenilir çözümler tam size göre. Markanızı daha fazla kişiye ulaştırın ve sosyal medya başarınızı Sosyal Evin ile katlayın!

Sıkça Sorulan Sorular

Instagram hesabımdan çıkış yapıldı ne yapmalıyım konusunda bizlere en sık yöneltilen 5 soruyu ve yanıtını sizler için ara başlıklar halinde sıraladık.

Instagram neden durduk yere çıkış yapıyor?

Instagram hesabınız durduk yere çıkış yapıyorsa; hesabın şüpheli ya da spam sebebi oluşturabilecek haraketler sergilemiş olmasından kaynaklı olabilir.  Özellikle hesabını büyütmek isteyenlerin paylaşım sınırlarının üzerine çıkması bu anlamda Instagramın durduk yere çıkış yapmasına neden olabilir.

Instagram hesabımdan çıkış yaptım nasıl geri alabilirim?

Instagram hesaplarından çıkış yapılmasının ardından geri alabilmek için 24 ial 48 saat süresini beklemek gerebilmektedir. İstenen zamanın tamamalanmasının ardından ise hesaba tekrar giriş yapmayı denemek gerekir.

Bu işlem için tarayıcı üzerinden Instagram adresine doğrudan giriş yapabilirsiniz.  Dilerseniz de mobil cihazlarınızdan Instagram uygulamasını açarak sizden istenecek olan “Kullanıcı adı “ ve “şifre” alanlarını eksiksiz biçimde girerek hesabınızı kolayca geri alabilirsiniz.

Instagram hesabından çıkış yaparsam ne olur?

Instagram hesabından çıkış yapılırsa; hesap otomatik bir şekilde kapanır. Çıkış yapma işlemi sonucu ise; istenmeyen bazı sonuçları beraberinde getirmektedir. Özellikle hesaptan çıkış yapılması neticesinde kullanıcılara Erişim Engellenebilir. Kısacası Instagram hesabınızdan çıkış yaptığınız durumlarda uygulamaya erişemezsiniz.

Instagramda iki hesaptan birinden çıkış nasıl yapılır?

Instagramda iki hesaptan birinden çıkış yaparken izlenmesi gereken bir adım bulunmaktadır.

Bunlardan ilki hesabın sağ üst noktasında yer almakta olan “Üç çizgili “sekmeye tıklayın.

Karşınıza çıkacak olan yeni pencere üzerinden “Ayarlar” kısmına tıklayın.

Son adım olarak ise; son tıkladığınız segmenin en altında bulunmakta olan “Hesabından çıkış yap” sekmesine basarak kolayca ınstagram hesabınızdan birinden rahatlıkla çıkış yapabilirsiniz.

Instagram bağlı hesaplar nasıl ayrılır?

Instagram bağlı hesapları ayırmak için “Ayarlar” alanına gidin. Açılan yeni sayfa üzerinden “bağlantılı hesaplar” kısmı karşınıza çıkacaktır. Bu bölümdeki Bağlantılı hesaplar diyerek; kayıtlı olan hesabınızı tercih ediniz.

Ardından “Bağlantıyı kaldır” alanına basarak; son işlemi yerine getirmiş olabilir ve Instagram bağlı hesaplar nasıl ayrılır? Uygulayarak öğrenmiş olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu