YouTube Destek

Youtube Video Popülerliği Artırma Yolları

Youtube, dünya üzerinde ve ülkemizde hizmet veren en büyük video uygulamasıdır. Kullanıcılar burada diledikleri içerikleri izleyebilir ve dilerlerse kendileri içerik üreterek yayınlayabilirler.

Canlı yayın ve story gibi pek çok özelliği bulunan uygulama, Google Play’de 90 milyon üzerinde indirilmeye sahiptir. Bu kadar fazla indirmeye sahip olmasının en önemli nedeni, oldukça keyifli bir uygulama olmasının yanı sıra para kazanma imkanı da sunmasıdır. Youtube aracılığıyla bir gelir elde etmenin en önemli koşulu ise video popülerliği artırmak yani izlenme sayısını yükseltmektir. Bu popülerliği yakalamak için pek çok farklı yol izlenebilir.

Youtube İzlenme Sayısı Nasıl Arttırılır?

Youtube izlenme sayısı artırmanın farklı yolları bulunur.

Youtube video popülerliği artırma yolları şu şekilde sıralanabilir;

  • Youtube şirketi, her izlemeyi izlenme sayısına dahil etmez. Bunun olması için kişinin videoyu en az 30 saniye izlemesi gerekir. Kısaca insanların sıkılmayacağı ve videoda uzun süre kalmalarını sağlayacak içerikler oluşturmak önemlidir.
  • Videoların kapak fotoğrafları, izleyicileri çekmek için önemli bir unsurdur. Bu nedenle kapağın ilgi çekici işe yarayabilir.
  • Videoların başlıkları da izleyicileri çekmek adına önemlidir. Keşfet kısmında veya arama kısmında videoya gelecek kişileri etkileyecek başlıklar olması izlenmeyi artıracaktır.
  • İzlenmeyi artıracak bir diğer unsur da video açıklamalarıdır. Açıklamalar videonun sonuçlarda görünmesini sağlar.
  • Youtube uygulamasında popülerliği artıracak yollardan biri de video etiketleridir. Yine etiketler de videonun bulunmasını kolaylaştırır ve bu sayede izlenme sayısı da artar.
  • Açıklamasa farklı diller kullanmak, farklı ülkelerden izleyicilere ulaşmayı sağlar. Bu sebeple izlenme kazanmak için önemli sayılabilir.
  • İzlenme kazanmak için abone sayısı da önemli bir unsur olabilir. Herkes için geçerli olmasa da bazı kullanıcılar abonesi olmayan kanalları izlemezler. Bunun için ilk olarak yakın çevrenin abone olması mantıklı bir adım olur. Ayrıca bunun için abone satın almak da düşünülebilir.
  • Videolar yalnızca Youtube’da değil diğer ağlarda da paylaşılmalıdır. Bu sayede izlenme sayısında artış olacaktır.
  • Ziyaretçilerle kurulacak etkileşim, onların tekrar gelmelerini sağlayacaktır. Bu yüzden gelen yorumlara karşılık vermek önemlidir.

Tüm bunlar izlenme yani popülerlik üzerinde etkili olacak yöntemlerdendir. Ancak bazen bu yeterli gelmeyebilir. Daha kesin ve tatmin edici bir sonuca ulaşmak isteyenler için en kestirme yol ise izlenme satın almaktır.

Youtube Video Popülerliği Artırma Yolları
Youtube Video Popülerliği Artırma Yolları

Youtube İzlenme Satın Alma İşe Yarar Mı?

Youtube üzerinden para kazanmak isteyenlerin ya da bu mecrada popüler olmak isteyenlerin ilk seçeneklerinden biri izlenme satın almaktır. Çünkü youtube’da para kazanmak için belirli ön koşullar vardır. Bunlardan biri de toplam izlenme saatidir. Toplam izlenme saati belirlenen kotayı aştıktan sonra, 100 izlenmeli videolardan dahi kazanmak mümkündür.

Youtube izlenme satın alma işe yarayan bir yöntemdir. Bu yöntem sayesinde izlenme sayısı artar ve video doğal izleyicilerin de karşısına çıkar. Bu sayede hem video izlenmesi hem de abone sayısı kısa bir süre içerisinde artar.

Youtube Abone Satın Alarak İzlenme Artırma

Youtube üzerinde paylaşılan videoların popülerliğini ve izlenme sayısını artırma bir diğer yolu da abone satın almaktır. Abone satın alan kişiler, abonelerin videoyu izlemesiyle daha fazla izlenme sayısına ulaşırlar. İzlenme sayısı yüksek olan videolar ise Youtube sitesi algoritması sayesinde daha fazla kullanıcıya ulaştırılır. Özellikle Youtube üzerinden bir gelir elde etmek isteyen kişilerin işine yarayacak olan bu yöntem, belirli bir kitleye ulaşmak için harcanan zamandan tasarruf etmeyi sağlar.

Youtube abone satın alırken dikkat edilmesi gereken nokta, satın alım yapılan adresin güvenilirliğidir. Daha sonra vakit ve nakit kaybına uğramamak için doğru adres tercihi oldukça önemlidir. Bu alanda sorunsuz bir süreç geçirmek için Sosyal Evin’i güvenle tercih edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu